Inloggen

Zoeken

 Op 1 mei 2018 hebben Dames 1 en een paar meisjes uit MA1 en zelfs 1 speelster uit MC3 een gasttraining bijgewoond van niemand minder dan bondscoach Alyson Annan.
 
Op zondag 27 mei is de volgende lustrumactiviteit: Levend Bingo .
Deze activiteit is speciaal voor de E en F jeugd! Het is een heel leuk spel, waar een beetje hockey bij komt kijken.
Vandaag was de Shoot Out finale Zuid Holland op HC Pijnacker.  Het was een fantastische dag en het zonnetje heeft de goede organisatie gelukkig niet in de steek gelaten!
16 mei werd op een HCP een hockeydag georganiseerd samen met Team4talent. Deze happening is ook bedoeld om kinderen met het hockeyspel in aanraking te laten komen. John legde deze gebeurtenis
Beste E en F teams,
Op 16 juni 2018 wordt de Jongste Jeugd dag georganiseerd. Tijdens deze dag zal het seizoen op leuke wijze worden afgesloten in de vorm van een toernooi.
Ter afsluiting van het lustrumjaar wordt er op zaterdag 23 juni een feestdag georganiseerd!
Tevens zullen de veldkampioenen op deze dag gehuldigd worden.

Op zaterdag 9 juni (17.00 - 21.00 uur) organiseert de lustrumcommissie voor de C en D jeugd een avond vol met ludieke spellen, pizza en muziek.
Helaas moeten we vermelden dat we het familietoernooi voor dit jaar hebben geannuleerd, omdat we geen personen hebben gevonden die het evenement willen organiseren.

De Toffe Peer is tijdens de Vrijwilligershap 2018 toegekend aan Titia Jonker (barrooster) en Hanco Tigchelaar (wedstrijdsecretariaat). Voorzitter Daan Zwart prees hen voor de wekelijkse inzet en