Inloggen

Zoeken

 terug naar vorige scherm
Er is nog plek om een clinic te verdienen!!

 
11-9-2017 | 

Op zondag 17 september vindt de jaarlijkse Rabo Sponsorfietstocht weer plaats. Verdien nog een clinic en fiets mee!! 
Een leuk evenement als teambuilding, maar ook een mooi moment om als deelnemer geld te verdienen voor HCP. 
Met je team kun je een afstand van 15 km (E en F jeugd) 30 km (D en hoger) of 60 km fietsen. 

Stempelkaart en routebeschrijving

HCP start bij De Viergang, Pijnacker. Onze vertrektijd is tussen 11:00 - 11:30. Deelnemers aan de wielrenroute en de 60 km route kunnen starten tussen 10.00 – 11.00 uur. Elke deelnemer ontvangt bij de start een stempelkaart en een routebeschrijving. Iedere deelnemer haalt persoonlijk de stempelkaart op bij de start en laat deze ook persoonlijk bij de stempelpost afstempelen. Elke volledig ingevulde stempelkaart die voor 16.00 uur op zondag 17 september 2017 is ingeleverd, geeft recht op een vergoeding voor uw club.


Startnummer

HCP heeft startnummer 177.  Dit startnummer vullen je in op de stempelkaart. Bij alle stempelposten zijn lijsten met startnummers aanwezig voor het geval u uw nummer niet meer weet.

Voor iedereen die namens HCP meedoet en de Sponsorfietstocht uitrijdt, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer) € 10 (30 kilometer) of € 20 (60 kilometer en wielrenroute) in de kas van HCP tot een maximum van € 500.

Om de teaminschrijvingen te promoten is er voor het team wat te verdienen: 

Voor de eerste 4 teams die zich opgeven met minimaal 70% van het team (en natuurlijk ook daadwerkelijk fietsen).    
organiseren wij een clinic gegeven door spelers van HCP Heren1 of Dames1.

Aanmelden kun je via [email protected]. Geef door om welk team het gaat en welke spelers ermee fietsen. Ouders, broertjes en zusjes mogen natuurlijk ook meefietsen. Het zou fijn zijn als zij zich ook opgeven, maar zij tellen niet mee voor de minimale 70% van het team. Kinderen onder de 12 jaar moeten onder begeleiding van een volwassenen fietsen.

Zijn jullie dan toch bij elkaar op deze dag: Zondag 17 september is superzondag. Kom na de fietstocht bij HCP kijken naar de wedstrijd van Heren 1.

Met vriendelijke groeten,

Helga van Gestel,

 

Cinzia Ramasso