Inloggen

Zoeken

 

Grote Club Actie
Sponsoren

Superlotkopers


terug naar vorige scherm
8ste lustrum geopend

 
26-11-2017 | 

Het logo voor het 40- jarige jubileum werd al onthuld in mijn nieuwjaarstoespraak. De oproep voor een actieve jubileumcommissie heeft geleid tot een enthousiaste groep mensen onder leiding van Danny Admiraal. Ze hebben een echt leuk programma in elkaar gezet dat binnenkort door hen uit de doeken zal worden gedaan. Het mooie van het programma is dat elke maand er iets wordt georganiseerd en dat elke leeftijdscategorie aan bod komt.

Vijf jaar geleden bij het 35-jarig bestaan op 12-12-12, onthulde de toenmalige voorzitter van de KNHB, Johan Wakki, een jubileumdoek. Dit hangt nu aan de zijkant van het clubhuis. Dat clubhuis van toen was te klein en met achterstallig onderhoud, de velden waren versleten en werden afgekeurd door de KNHB en onze financiën waren in slechte staat. Nu, vijf jaar later, staan we in een groot en mooi clubhuis, hebben we 3 prachtige velden en kijken we uit naar het vierde veld in 2019. Onze financiën zijn gezond, zo kunnen we volgend jaar nieuw zitmeubilair en andere inventaris aanschaffen.

We hebben dat bereikt dankzij goed en zorgvuldig bestuur, maar vooral dankzij de inzet en betrokkenheid van jullie allemaal.

We gaan feestvieren en kijken uit naar het leuke programma van de lustrumcommissie. Een paar onthullingen:

-Lustrumcompetitie: Push met een bal een bidon of ander onbreekbaar voorwerp van de lat vanaf de stip en maak daar een filmpje van en deel dat met ons. Op de website/facebook pagina komt een voorbeeldfilmpje te staan.

-Lustrumfoto: Maak een zo origineel mogelijke foto van ‘40’. De origineelste foto kan een prijsje winnen. Kijk binnenkort ook op de website/facebookpagina voor een voorbeeld.

-Slotdag: Op zaterdag 23 juni wordt een groots slot georganiseerd met allerlei activiteiten en voor alle doelgroepen. We hopen dat daar ook veel oud-leden bij zijn. Ook hier onthult de lustrumcommissie meer over.

Als startschot is een foto gemaakt van alle aanwezigen. Een drone maakte een foto van hoogte van leden en oud-leden, spelers en sponsors die tezamen de letters H C P vormden.

Ik wens jullie allen veel plezier de komende maanden.

Daan Zwart

Voorzitter

Blog 11/november 2017