Inloggen

Zoeken

 

Grote Club Actie
Sponsoren

Superlotkopers


terug naar vorige scherm
Hockey Republic Rijswijk exclusieve verkoper van de HCP wedstrijdkleding

 
1-1-2018 | 

De afgelopen 3 maanden heeft de kledingcie, sponsorcie en bestuur intens met Hockey Republic gesproken en met enige trots kunnen we melden dat vanaf vandaag 1-1-2018 Hockey Republic Rijswijk exclusieve verkoper van de HCP wedstrijdkleding zal zijn. Nog niet alle details van de overeenkomst zijn uitgewerkt, hier gaan jullie zeer binnenkort meer van horen, maar het is wel belangrijk om nu al het volgende met jullie te delen...

ClubColors is en blijft onze kleding leverancier, echter door samenwerking van ClubColors, HCP en Hockey Republic zal niet alleen alle wedstrijdkleding bij laatstgenoemde gepast kunnen worden echter zal de kleding, inclusief sokken, hier op voorraad liggen, zodat het direkt gekocht en meegenomen kan worden.

Dit houd in dat vanaf deze week de webshop bij ClubColors "dicht" zal zijn. Uiteraard zullen lopende bestellingen nog worden uitgeleverd door ClubColors.

Aangezien er enige logistiek noodzakelijk is om alle kleding bij Hockey Republic te krijgen, is de verwachting dat vanaf week 3 de kleding bij Hockey Republic gekocht kan worden. Nog heel even geduld dus.

Voor degene die toch al erg benieuwd zijn naar de vestiging van Hockey Republic Rijswijk; je kunt deze vinden aan de Patrijsweg 112 in Rijswijk. Dit is bij afslag Delft-Noord, tegenover de KFC/Shell/Starbucks. Op het indoor hockeyveldje kun je ook eerst een nieuwe stick en/of schoenen uitproberen.

Later meer....

Namens het bestuur,
Art ZoutendijkBijlage: Hocky Republic filiaal Rijswijk.pdf