Commissie: Horeca

HC Pijnacker beschikt over een gezellig clubhuis. En al jaar en dag is de bar in eigen beheer, dus de inkomsten zijn voor HCP! Ook bij het barteam wordt, net als de vele andere commissies, geregeld door vrijwilligers. Sue van Kampen – Carnes is bestuurslid en voorzitter Barteam.

HC Pijnacker is een echte familie club. Waar we met veel plezier hockeyen en een 3e helft belangrijk vinden voor jong en oud! Ook buiten het veld is het belangrijk om plezier te hebben met elkaar. Onze barcoaches bemannen de bar in het weekend met een aangewezen ouder of senior lid. Per weekend hebben we zo’n 7 a 8 barcoaches nodig. Een wens is dat we door de weeks ’s avonds ook open zijn. Helaas is het op dit moment nog niet alle avonden haalbaar.

Onze barcoaches herken je aan de zwarte shirts "Train Hard, Play Hard, Party Hard”.    

Openingstijden:

Maandag

Gesloten

Dinsdag

20:00 – 23:00 uur  

Woensdag

20:00 – 23:00 uur  

Donderdag

20:00 – 23:00 uur 

Vrijdag

20:00 – 24:00 uur Covid maatregelen vanaf 25 September 2021 

Zaterdag

08:30 – tot een uur na de laatste wedstrijd (ongeveer 19:00 uur)

Zondag

10:00 – tot een uur na de laatste wedstrijd (ongeveer 17:00 uur)

 

De bar is voorzien van een breed assortiment aan drinken en eten. Van een lekker kopje koffie tot een vers belegd broodje is er verkrijgbaar. De vraag naar gezonde keuken wordt ook steeds groter, daarom zal ons assortiment de komende jaren de nodige aanvullingen krijgen.

 

Met contant geld afrekenen is NIET mogelijk bij HC Pijnacker!
Als lid of ouder van een jeugdlid wordt je geacht 1 á 2 keer per jaar een bardienst o.l.v. een barcoach te draaien. Hier krijg je tijdig via LISA/mail een berichtje over. Kan je niet dan zul je zelf voor vervanging moeten zorgen. De naam van degene die jou gaat vervangen geef je door aan de planning.

HCP houdt zich aan de wet op het schenken van alcohol aan jongeren. Wij schenken GEEN alcohol aan jongeren onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er dan ook gevraagd door dienstdoende barcoach of bar vrijwilliger naar je ID. Het mag duidelijk zijn dat het ook niet toegestaan is dat ouders / verzorgers of derden alcohol kopen voor jongeren. Iedere barcoach heeft zijn certificaat "veilig alcohol schenken” behaald.

Heb je een algemene vraag voor of over de bar mail dan naar [email protected]

Wil je contact over de inkoop en/of beheer van het gehele assortiment voor evenementen, feesten en toernooien mail dan naar: [email protected]