Benjamins

Wie zijn de Benjamins?

Als je op 1 oktober van het lopende jaar 6 jaar bent, kun je écht gaan leren hockeyen bij de Benjamins. Onder leiding van een aantal enthousiaste trainers leren we de basisbeginselen van het hockeyspel. Het uitgangspunt is hierbij dat dit in een veilige en sociale omgeving gebeurt. Er worden kleine groepjes gevormd, waarbij rekening gehouden worden met eventueel vriendenverzoeken.

Na de zomervakantie worden er oefeningen gedaan en in het voorjaar zijn de Benjamins zo ver dat ze hun eerste wedstrijden 3-tegen-3 kunnen spelen tegen clubs uit de buurt.


Kleding

Voor de eerste trainingen dragen de kinderen sportkleding (of lekker zittende kleding), sportschoenen (bij voorkeur kunstgrasschoenen), scheenbeschermers en een bitje. Scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht i.v.m. veiligheid! Een bitje is te koop bij sportzaken of in het clubhuis bij de wedstrijdtafel en wordt op maat gemaakt door deze in warm water te leggen en te ‘happen’. Er zijn genoeg hockeysticks te leen bij de hockeyclub, maar het is (na een aantal trainingen) handiger om zelf een stick mee te nemen. Voor de benjamins heeft de stick de juiste lengte als deze tot de navel komt.

 

Aanmelden

Wil je komen hockeyen bij de Benjamins? Vul dan het aanmeldformulier op onze website in. Zodra er plek is om te starten, ontvang je per e-mail een uitnodiging. Meer info over de contributie is hier te vinden.


Praktische informatie Benjamin hockey:

Locatie:

HC Pijnacker (Sportlaan 6), veld 1.

Tijd:

Zaterdag van 9:00 tot 10:00 uur, in de winterperiode van 9:30 tot 10:30 uur

Vragen?

Stuur een e-mail naar de benjamincoördinator via [email protected]

In de schoolvakanties vervalt de benjamin training meestal, dit wordt van tevoren gecommuniceerd.