De Blauwe Jassen zijn er!!

22 november 2022 Algemeen

Beste leden, trainers, coaches, ouders en verzorgers,

Sinds jaren zijn de "Gele Jassen” een begrip op onze club en ondersteunen zij onze scheidsrechters. Daar komen nu de "Blauwe Jassen” bij! Tijdens de trainingsuren van de jeugd zullen zij op en rond de velden aanwezig te zijn om onze trainers te ondersteunen in het leuke maar ook uitdagende vak van trainer.

De basis van hockeyplezier en -prestatie begint met leuke en leerzame trainingen. De rol van de trainer hierin is ontzettend belangrijk. Dit seizoen zetten we daarom vanuit de Technische Commissie extra in op de ontwikkeling en opleiding van onze trainers. Naast de introductie van de "Blauwe Jassen” zijn wij bezig om de trainer-/coachopleiding vanuit de KNHB naar de club te halen en weer een gave clinic voor onze trainers aan het voorbereiden.

We streven er naar om tijdens de trainingsuren minimaal één "Blauwe Jas” op de club te hebben. Om dat mogelijk te maken zijn we nog op zoek naar een paar extra vrijwilligers. Daarom zou het super zijn als er nog een paar extra enthousiaste seniorleden of ouders van jeugdleden, zo nu en dan, een blauwe jas aan willen trekken om onze trainers, en daarmee ook onze club, weer een stapje verder te helpen. Lijkt je het leuk om trainers te begeleiden, meldt je dan snel aan via [email protected].

Namens de Technische Commissie,

Bas Gerritsen