MO16-4 overtuigend kampioen!

27 mei 2024 Algemeen

Afgelopen zaterdag mocht de MO16-4 van HCP het in hun kampioenswedstrijd opnemen tegen de MO16-6 van Ommoord.

Het eerste kwart begon wankel, de meiden van Pijnacker moesten even inkomen en de zenuwen van het mogelijke kampioenschap bedwingen. De verdediging had het druk, maar ze wisten hun hoofd boven water te houden.

Na dit moeizame eerste kwart keerde alles om en begonnen de meiden van HCP weer hun eigen, sterke spel te spelen. Dit loonde in het tweede kwart al met drie geweldige doelpunten en een kleine opluchting bij zowel de meiden als bij de toeschouwers.

De rest van de wedstrijd waren ze niet meer te stoppen. Ommoord kwam bijna niet meer door de sterke verdediging van Pijnacker heen en het regende doelpunten voor de MO16-4.

Met nog één klein tegendoelpuntje van Ommoord, wisten de meiden van Pijnacker de score op 2-9 voor HCP te zetten. Deze heerlijke overwinning moest natuurlijk correct gevierd worden. Na het feestje op het veld in Ommoord zijn de meiden snel terug naar HCP gegaan om met elkaar na te genieten onder het genot van wat lekkers.

Het was een mooie wedstrijd die duidelijk laat zien hoe dominant deze meiden zijn geweest dit seizoen en het kampioenschap hebben ze meer dan verdiend!