HCP zoekt trimmers!

13 juni 2024 Algemeen


Heb je geen tijd (meer) om in competitieverband te spelen, maar wil je toch blijven hockeyen? 

Of heb je nog nooit gehockeyd, maar wil je ook wel eens uitvinden wat de kinderen zo leuk vinden aan het hockeyspel? 

Je kunt vrijblijvend een paar weken proberen of trimhockey wat voor jou is. Je hoeft niet meteen een stick te kopen; die kun je voor die paar keer wel lenen. HCP heeft momenteel meer dan 100 trimhockeyers. Voor komend seizoen hebben we vooral heren -met enige ervaring- nodig. Maar eigenlijk is iedereen welkom.

Wat is trimhockey?

Trimhockey is bedoeld voor iedereen die recreatief wil hockeyen. Beginners zijn net zo welkom als mensen die vroeger competitie hebben gespeeld. Leeftijden variëren van 30 tot boven de 60 jaar. Tijdens de training worden de spelregels uitgelegd en oefenen we op zowel techniek als samenspelen. Bovendien werk je meteen aan je conditie. Trimmers leren het hockeyspel van en met elkaar. Het is een gezellige, informele vorm van hockey, waarbij de gezelligheid voorop staat, niet de prestaties. Er wordt getraind in verschillende groepen. Voor mensen zonder hockeyervaring is er een instroomgroep. In deze groep is er meer aandacht voor de basisvaardigheden van hockey. Ze sluiten elke training af met een partijtje en na afloop drinken ze nog gezellig een drankje. Geregeld zijn er trimtoernooien en leuke activiteiten. 

We trainen op woensdag van 9:00 tot 10:00 uur met een groep dames en van 20:30 tot 22:00 uur met dames en heren gemengd.
Op zondagochtend is er ook een fanatiek gemengd groepje om mee te trainen.

Kijk voor meer informatie op de site van HCPijnacker of mail naar [email protected] en sluit in september bij ons aan?