De allerlaatste Superzondag

17 juni 2024 Algemeen

De allerlaatste Superzondag van dit seizoen tenminste. En wat voor een fijne afsluiting van het seizoen was dat zeg. Allereerst speelden de Dames 1 de laatste wedstrijd met de het huidige coach koppel Simon en Marcel. Tegen de kampioen van de de tweede klasse wisten de Dames kansen te creëren maar konden geen punten bij elkaar spelen. Voor veel dames hun laatste wedstrijd bij het eerste. Belangrijk detail is dat de Dames klassebehoud voor elkaar hebben en ook volgend seizoen weer in de tweede klasse spelen.


Direct na de wedstrijd worden de club-kampioenen van dit jaar gehuldigd. Achtereenvolgens werden MO18-1, MO16-4, MO12-2 en heren 4 in het zonnetje gezet door Voorzitter Reggie en Floris Holtkamp van Elff, onze hoofdsponsor. Ook Mark Wennekes kreeg nog een speciale toespraak van de voorzitter. 

Daarna speelden het eerste herenteam hun laatste wedstrijd van het seizoen. Evenals de Dames spelen de heren tegen de koploper. Met een uitslag van 6-6 maakten de Heren duidelijk een plaats in de tweede klasse waard te zijn. Ook bij de Heren neemt de coach afscheid. Dank je wel Lau en veel succes bij de Dames van HDM.

Na de wedstrijd worden de BBQ's door de heren van de Veteranen opgestookt en kan de seizoenafsluitingsbarbeque opgestart worden. Het was nog lang onrustig in de Sportlaan

Maarten was erbij en maakte een mooie rapportage.