Nieuwe techniekschool op HCPijnacker! Hockeyhelden start in september

29 juni 2024 Algemeen

Beste HCP'ers,


Vanaf september start er op HCPijnacker een nieuwe techniekschool: Hockeyhelden! Bij Hockeyhelden zorgen wij ervoor dat jij met plezier nog beter gaat leren hockeyen! Dat doen wij door middel van techniekcursussen, hockeykampen en individuele trainingen. Met een combinatie van leren en lachen gaan wij jouw techniek en spelinzicht verbeteren! 

Hockeyhelden is opgericht door Roos Verburg en Bastiaan Soeterbroek. Wij hockeyen zelf bij HCPijnacker in Dames 1 en Heren 1. In de zomer van 2024 vonden wij dat het roer om moest. Een hockeyschool op HCPijnacker waar de focus ligt op plezier maken en beter leren hockeyen. Na zelf veel hockeykampen en cursussen voor anderen gedraaid te hebben, is het nu tijd om het allemaal zelf in de hand te nemen.

Techniekcursus
In een periode van 10 weken gaan wij op zondagochtend keihard aan de slag met verschillende thema's van het hockey. Met onze enthousiaste trainers en in groepjes van maximaal 8 kids gaan wij jouw spelinzicht en techniek verbeteren! Zie de flyer die is toegevoegd als bijlage!

Hockeykampen
Wil jij in de vakantie met je vrienden of vriendinnen extra komen hockeyen? Dan is ons driedaags hockeykamp de perfecte optie voor jou. Er staat een super gaaf programma voor jou klaar om in de vakantie niet stil te hoeven zitten.

Individuele training
Wil jij alleen of met een paar anderen aan de slag met specifieke technieken zoals aanvallen, verdedigen, slepen, scoopen of andere onderdelen van het hockey? Laat ons weten wat jij wil verbeteren dan gaan we daar samen mee aan de slag!

Kijk op onze website www.hockeyheldentechniekschool.nl voor meer informatie! Meld je aan en word ook een hockeyheld!

Groetjes,
Team Hockeyhelden