Samen sterker: Draag bij aan HCP!

3 juli 2024 Algemeen

Beste lid, ouder, verzorger of vriend van HCP, 


We willen graag iedereen op de hoogte brengen hoe belangrijk sponsoring is voor onze club. 

Sponsoring kan op twee manieren: 

1. Clubsponsoring; 
2. Teamsponsoring. 

Natuurlijk geven wij de voorkeur aan clubsponsoring, op deze manier draagt de sponsor integraal bij aan de doelstellingen van HCP. Met deze middelen kunnen we de contributie laag houden en bijvoorbeeld mooie nieuwe (training)materialen voor de club kopen. Hier hebben we allemaal baat bij. 

Daarnaast kan een sponsor ervoor kiezen om een specifiek team te sponsoren, zogenaamd ‘teamsponsoring’. In voornoemd geval ontvangt het desbetreffende team een individuele sponsoring in de vorm van bijvoorbeeld een teamtrui of trainingspak. Natuurlijk zijn we als club ook blij met deze vorm van sponsoring, elke bijdrage is meer dan welkom. 

Indien u (of uw bedrijf) van plan bent om, of reeds een individueel team sponsort zouden we het op prijs stellen als u ook de club zou willen sponsoren. Op deze manier stimuleert u naast het team, ook onze inclusieve hockeygemeenschap HCP.

Omdat u reeds een team sponsort, hebben we voor u zeer laagdrempelige mogelijkheden welke variëren van een lidmaatschap van de HCP Business Club* ad € 75,- per jaar of het plaatsen van een banner tegen een gereduceerd tarief. Ook kunnen we u in contact brengen met onze partners zoals Sport2000 te Nootdorp waar u vanzelfsprekend ook terecht kunt voor uw ‘teamsponsoring’ spullen. 

Bent u benieuwd wat u voor de club of een specifiek team kan betekenen, neemt u dan contact op met onze sponsorcommissie via het volgende mailadres: [email protected]
Hopelijk kunnen we ook u snel toevoegen aan onze snelgroeiende lijst sponsoren. 

 Met een sportieve groet, 
 SponsorCie, Hockey Club Pijnacker 


 * Het lidmaatschap van de HCP Business Club biedt vele voordelen, waaronder deelname aan speciale sponsorevenementen en netwerkmogelijkheden. Dit helpt niet alleen de sponsoren, maar ook de club als geheel, waardoor we samen een sterker en hechter netwerk kunnen vormen.