Keeperstassen inleveren en lockers leeghalen

8 juli 2024 Algemeen

Het controleren en weer in orde maken van alle materialen voor het nieuwe seizoen is een hele klus, daarom vragen wij alle teams om uiterlijk zaterdagochtend 13 juli de locker netjes te hebben met daarin een schone ballen- en keeperstas (incl. maskers). Van 10.00 tot 12.00 uur zijn wij aanwezig om keeperstassen in ontvangst te nemen en/of vragen te beantwoorden.

 

Aandachtspunten:

  • Wat er in jullie uitrusting hoort, is aan het begin van het seizoen aangegeven bij het uitleveren van de locker code. 
  • Haal alle privé spullen, inclusief de privé strafcorner maskers uit de locker. De HCP-maskers zijn makkelijk te herkennen aan het ingegraveerde ‘HCP’. Alles wat er nog in zit en niet van HCP is gaat naar de gevonden voorwerpen.
  • Lever de materialen schoon in. Wij hebben geen tijd om alles schoon te maken, vele handen maken licht werk en dan heb je volgend jaar zelf ook weer schone spullen.
  • Afhandeling van vermissingen of schades gaat, zoals ieder jaar, via de penningmeester. Wij geven alleen aan wat de schade en de waarde is.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en hopelijk kunnen we er na de zomer weer een mooi en compleet seizoen van maken.

 

Met sportieve groet,

De materiaal- en technische commissie HCP